In de buurt

Ben je op zoek naar een andere psycholoog of therapeut in de buurt, in de regio Amsterdam, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Zuid, Amsterdam IJburg, Diemen, Duivendrecht en Amstelveen?

Mijn naam is Ineke Kroese. Als gekwalificeerd therapeut ben ik geregistreerd bij de VIT en RBCZ.

Ik ben aangesloten bij Therapiepsycholoog. Hieronder staat een overzicht van alle aangesloten psychologen en therapeuten in Amsterdam en omgeving.

Psychologen en therapeuten in ons netwerk


Therapie Amsterdam
Amsterdam
Ik ben Ineke, therapeut. Mijn motto is: je bent nooit te oud om te veranderen! Je kunt bij mij terecht voor therapie, coaching en relatietherapie.

Therapie Amsterdam >>


Psycholoog Amsterdam Oost
Amsterdam
Ik ben Nick, psycholoog, coach en relatietherapeut met een praktijk in Amsterdam-Oost. Je kunt bij mij terecht voor therapie, coaching en relatietherapie.

Psychologen Amsterdam >>


therapeut-amsterdam
Amsterdam
Ik ben Miriam, therapeut. Ik heb een praktijk in Amsterdam en Amstelveen voor therapie, coaching en relatietherapie. Een goede relatie begint bij jezelf.

Therapeut Amsterdam >>


amsterdam-psychotherapie
Amsterdam
Ik ben Angenieta, therapeut. In mijn praktijk in Amsterdam-Zuid kun je terecht met voor PDS-therapie, hypnotherapie, individuele therapie, emdr-therapie en loopbaancoaching.

Psychotherapie Amsterdam >>


psychotherapie-amsterdam
Amsterdam
Ik ben Ninian, therapeut. Mijn praktijk ligt in Amsterdam-Zuid. Ik begeleid mensen met angsten, burnout en stress en relatieproblemen. Daarnaast geef ik relatietherapie, rouwbegeleiding en begeleiding bij ziekte zoals kanker.

Psychotherapie Amsterdam >>


hypnotherapie-amsterdam
Amsterdam
Ik ben Bert, therapeut. Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie, personal coaching en hypnotherapie. Mijn praktijk ligt in Amsterdam-Zuid.

Psychotherapie Amsterdam >>


kindertherapeut amsterdam
Amsterdam
Ik ben Femke, kindertherapeut. Je kunt bij mij terecht voor kindertherapie, ouderbegeleiding en IQ-testen voor kinderen.

Kindertherapie Amsterdam >>


amsterdampsycholoog
Amsterdam
Ik ben Pascale, therapeut. Ik heb praktijkruimtes in Amsterdam Zuid en Nieuw-West. Je kunt bij mij terecht bij diverse problemen, zoals stress, perfectionisme, “nee” leren zeggen. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding.

Therapie Amsterdam >>


amsterdam-relatietherapie
Amsterdam
Ik ben Marga, relatietherapeut en gezinstherapeut met praktijk in Amsterdam=West. Ik help mensen met relatieproblemen en gezinsproblemen, zowel individueel als samen met je partner en/of gezin.

Relatietherapie Amsterdam >>


therapeut-amstelveen
Amstelveen
Ik ben Rita, therapeut en relatietherapeut. Je kunt bij mij terecht voor therapie, coaching, emdr-therapie en relatietherapie.

Psycholoog Amstelveen >>