Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam - Relatietherapeut Ineke

Relatietherapie Amsterdam

Relaties hebben we allemaal, de belangrijkste relatie heb je met jezelf. Vanuit deze relatie heb je relaties met anderen.

De relatie met je partner is speciaal en kan kwetsbaar zijn. Zo’n relatie kan regelmatig voor verrassingen zorgen. Er kunnen problemen ontstaan waar je samen niet uitkomt. Een begin van de oplossing kan zijn als je weer samen in gesprek komt. Een therapeut kan daar een steun in zijn. Partnercommunicatie is hier speciaal op gericht.


Relatietherapie

Een ontdekkingsreis naar een liefdevolle relatie

Jullie leren dat jullie niet elkaars vijand zijn, maar dat het patroon dat tussen jullie ontstaan is de boosdoener is. Jullie leren ook het verhaal achter ruzies te begrijpen. Zo kunnen je contact maken met de behoeftes van jezelf en de behoeftes van je partner.

Door middel van het herkennen en erkennen van negatieve patronen en het ontdekken van pijnplekken kunnen jullie weer de betrokkenheid ervaren. Het is een spannende ontdekkingsreis waar moed voor nodig is. Maar het is zeker de moeite waard. Gun jezelf een liefdevolle relatie!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.
Je kunt alleen of jullie kunnen samen een afspraak maken.

Ineke

Neem contact op
Meer over:

Therapie Amsterdam - Home

Therapie Amsterdam

Ik ben Ineke, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Amsterdam ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en coaching, emdr-therapie en relatietherapie.

Therapie Amsterdam >>
Meer informatie
Voor meer informatie over relatieproblemen, tips en lotgenotenverhalen, zie:

Voor contact met lotgenoten zie ook: lotgenotencommunity.comTherapie Amsterdam en Relatietherapie Amsterdam voor relatietherapie, huwelijkstherapie, relatieadvies en relatiecoaching bij relatieproblemen in de regio Amsterdam, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Zuid, Amsterdam IJburg, Diemen, Duivendrecht, Amstelveen. Kijk voor meer relatietherapeuten in de regio op: Relatietherapeuten Amsterdam