Persoonlijk

Therapeut Ineke Kroese

Ineke Kroese

Mijn naam is Ineke Kroese (1944). Mijn motto is: “je bent nooit te oud om te veranderen!”

Vroeger ben ik maatschappelijk werkster geweest en heb ik verschillende therapiegroepen begeleid, zoals vrouwen in de overgang, echtscheidingen. Ook heb ik assertiviteitstrainingen gegeven.

Tot mijn pensionering was ik werkcoach bij het UWV Werkbedrijf (voorheen arbeidsbureau). Mijn persoonlijke ontwikkeling en werkervaring inspireerden mij om mijn therapeutische kwaliteiten verder te ontplooien.

In 2007 heb ik mijn diploma aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie behaald. Om me verder te verdiepen in het vak heb ik de masterclass Integratieve Psychotherapie en een aantal workshops hypnotherapie afgerond.

Tevens ben ik gecertificeerd Integratief Partner Relatie Therapeut (EFT).

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.


Ineke Kroese

Neem contact op
Meer over:

Therapie Amsterdam - Home

Therapie Amsterdam

Ik ben Ineke, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Amsterdam ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en coaching, emdr-therapie en relatietherapie.

Therapie Amsterdam >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Jullie leren dat jullie niet elkaars vijand zijn, maar dat het patroon dat tussen jullie ontstaan is de boosdoener is.

Relatietherapie >>
Therapie Amsterdam: