Coaching

Coaching Amsterdam - Coach Ineke

Coaching op maat

Ben je in Amsterdam (Oost) op zoek naar coaching?

Mijn naam is Ineke Kroese. Als gekwalificeerd therapeut ben ik geregistreerd bij de VIT en RBCZ. Ik heb veel ervaring bij het coachen van mensen. Op deze pagina vertel ik hier iets meer over.

De coaching bij mij, is net zoals de therapie, op maat gemaakt. We kijken wat bij jou past, en op welke manier jij jouw doel kunt bereiken.

Je stelt de doelen zelf en ik help je erbij. Ik maak een voorlopige diagnose (wat is er aan de hand?) en een behandelplan (hoe gaan we dat aanpakken?). Dat plan kan steeds gedurende de rit worden bijgesteld. De nadruk bij de behandeling ligt op jouw mogelijkheden en talenten.

Jij bent zelf actief in het coachingsproces, want je bent en blijft je eigen deskundige, en jij bent degene die het gaat doen.


Coaching

Naar je doel toewerken

Mijn begeleiding bestaat uit positieve aandacht geven (meeleven/ meevoelen/ betrokkenheid), vertrouwen wekken, hoop geven op verandering en inzichtgevende vragen stellen, zodat er helderheid komt in jouw probleem. Zo kun je snel en efficiënt aan de oplossing van je probleem gaan werken, en naar je doel toewerken.

Kun je een coach gebruiken? Maak een afspraak. Ik help je graag verder!

Ineke

Neem contact op


Therapie Amsterdam Ervaringen van cliënten
Al direct na het eerste consult, merkte ik dat het een enorm positief effect op mij had ...
Therapie Amsterdam Therapie Amsterdam
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Therapie Amsterdam Therapie Amsterdam
Linnaeusstraat 105 II
1093 EL Amsterdam
Route naar mijn praktijk
Top