Coaching

Coaching Amsterdam - Coach Ineke

Coaching op maat

De coaching bij mij, is net zoals de therapie, op maat gemaakt. We kijken wat bij jou past, en op welke manier jij jouw doel kunt bereiken.

Je stelt de doelen zelf en ik help je erbij. Ik maak een voorlopige diagnose (wat is er aan de hand?) en een behandelplan (hoe gaan we dat aanpakken?). Dat plan kan steeds gedurende de rit worden bijgesteld. De nadruk bij de behandeling ligt op jouw mogelijkheden en talenten.

Jij bent zelf actief in het coachingsproces, want je bent en blijft je eigen deskundige, en jij bent degene die het gaat doen.


Coaching

Naar je doel toewerken

Mijn begeleiding bestaat uit positieve aandacht geven (meeleven/ meevoelen/ betrokkenheid), vertrouwen wekken, hoop geven op verandering en inzichtgevende vragen stellen, zodat er helderheid komt in jouw probleem. Zo kun je snel en efficiënt aan de oplossing van je probleem gaan werken, en naar je doel toewerken.

Kun je een coach gebruiken? Maak een afspraak. Ik help je graag verder!

Ineke

Neem contact op
Meer over:

Therapie Amsterdam - Home

Therapie Amsterdam

Ik ben Ineke, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Amsterdam ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en coaching, emdr-therapie en relatietherapie.

Therapie Amsterdam >>
Therapie Amsterdam en Coaching Amsterdam voor coaching in de regio Amsterdam, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Zuid, Amsterdam IJburg, Diemen, Duivendrecht, Amstelveen. Je bent welkom.