Ervaringen van cliënten

Therapie Amsterdam - Therapeut Ineke

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Amsterdam – Ineke

5 / 5 sterren –
“De therapie sessies bij Ineke heb ik als heel fijn en positief ervaren. Het was een korte maar intensieve en af en toe emotionele therapie. Ineke wist me daarin precies te raken.

Door middel van verschillende oefeningen en het maken van huiswerk ben ik me bewust geworden van mijn gevoelens en gedachten. Ik heb geleerd om daar mee om te gaan, het los te laten en het een plekje te geven.”
Therapie Amsterdam – Ineke

5 / 5 sterren –
“Vlak voor ik mijn eigen bedrijf startte, kwam ik in contact met Ineke. Ik ben niet het type dat een psycholoog bezoekt.

Ik los het liefst alles zelf op. En wil vooral anderen helpen. Ineke zocht op dat moment cliënten voor haar studie. Ik kon háár dus helpen. Dat wilde ik wel!

Al direct na het eerste consult, merkte ik dat het een enorm positief effect op mij had. Door haar manier van vragen stellen en haar oefeningen merkte ik dat, daar waar ik mee worstelde, in een hoog tempo werd opgelost.

Sindsdien werk ik nauw met Ineke samen. Ik heb een coachingsbureau. Wanneer ik merk dat een coachee problemen heeft die van dien aard zijn dat coaching niet toereikend is, verwijs ik hen door naar Ineke.

Met groot succes! Bij bijna alle coachees zag ik direct het resultaat. Letterlijk. Alle coachees die ik heb doorgestuurd naar Ineke bedankten mij voor deze waardevolle verwijzing. “
Therapie Amsterdam – Ineke

5 / 5 sterren –
“Mijn ervaring met Ineke kroese is dat zij deskundig is en goed inzicht had in de problematiek waar ik en mijn partner toendertijd mee worstelden. Zij spiegelde helder en daadkrachtig hoe wij met elkaar omgingen en wat daarin verbeterd kon worden. Het heeft ons tot op de dag van vandaag geholpen.”
Therapie Amsterdam – Ineke

4 / 5 sterren –
“Ineke geeft structuur, rust en veel aandacht. Schroomt niet te confronteren. We waren volledig ons zelf. De boosheid, verdriet, onmacht kon er allemaal zijn.

Rustig opgebouwd kregen we inzicht in wat er speelt. Pijnlijk maar zeer verhelderend. Licht en met humor maakten we de stappen die nodig waren. Ineke is zeer goed voorbereid en neemt de tijd.

Het voelde snel vertrouwd door haar vakkundigheid. In de zoektocht naar een goede relatietherapeut een verademing, geen blabla, heel duidelijk, open warme prettige sfeer.”
Therapie Amsterdam – Ineke

5 / 5 sterren –
“Ineke is naast een goede therapeute ook een warme, toegankelijke, vriendelijke vrouw. Ik vond haar heel prettig.

Ze is rustig en professioneel. Ze is duidelijk en draait niet om de zaak heen. Ze laat je in je waarde maar laat je in de gesprekken zelf nieuwe inzichten ontdekken. Ze heeft mij erg goed geholpen.”
Therapie Amsterdam – Ineke

5 / 5 sterren –
“Met Ineke heb ik een aantal fijne gesprekken gehad en dit gaf mij snel helderheid. Op een zeer ontspannende en hartelijke manier stelt ze de juiste vragen die mij inzichten gaven in het probleem.

Ook doordat in elk gesprek een doel gesteld wordt kwamen we steeds een stapje verder. Ze kan de gesprekken goed leiden wat ik erg fijn vind.

Soms ga ik voor een goed gesprek nog eens langs en dit zie ik als onderhoudsbeurt omdat er altijd wel zaken langskomen in het leven die de aandacht vragen. Met Ineke krijgen die zaken dan helderheid.

Kortom; een fijn mens om mee te praten!”
Therapie Amsterdam – Ineke

5 / 5 sterren –
“Ineke heeft ons geholpen onze relatie opnieuw op de rails te zetten. In slechts enkele sessies wist ze door kritisch luisteren en scherp door te vragen tot de kern te komen. Ze hielp ons tot waardevolle inzichten te komen en gaf ons handvatten voor de toekomst .

We voelden ons vanaf het eerste gesprek begrepen en op ons gemak. Mocht het nodig zijn dan zullen we zeker weer bij haar terugkomen.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Therapie Amsterdam - Home

Therapie Amsterdam

Ik ben Ineke, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Amsterdam ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en coaching, emdr-therapie en relatietherapie.

Therapie Amsterdam >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Jullie leren dat jullie niet elkaars vijand zijn, maar dat het patroon dat tussen jullie ontstaan is de boosdoener is.

Relatietherapie >>


Therapie Amsterdam Ervaringen van cliënten
Al direct na het eerste consult, merkte ik dat het een enorm positief effect op mij had ...
Therapie Amsterdam Therapie Amsterdam
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Therapie Amsterdam Therapie Amsterdam
Linnaeusstraat 105 II
1093 EL Amsterdam
Route naar mijn praktijk
Top